10 October 2015

Milk Over Coffee Cubes


 Today I bring you a Pinterest inspo recipe that's been showing on my feed daily. This reversed iced latte is the coolest, literally, I've seen and easy to make! Although the Summer has gone by, I couldn't let this coffee hack go without a try. 


It's the simplest recipe ever. All you have to do is: make some coffee the way you normally do (I boiled some water and threw in 3 tea spoons of instantaneous coffee), then pour the water straight into the ice cube mold - be careful not to spill -  and let it freeze over night. In the next morning, you just have to take some cubes out, put in a glass and pour over your favorite milk. And it's done! Hope you liked it and give it a try!

Hoje trago-vos uma receita de inspiração do Pinterest que tem aparecido no meu feed todos os dias. Este café com leite frio invertido é a coisa mais gira que vi e fácil de se fazer! Apesar do Verão já ter acabado, eu não queria deixar de experimentar esta dica para fazer um café diferente.

A receita é muito simples. Tudo o que tens fazer é: fazer o café como normalmente fazes (eu aqueci água numa panela pequena e juntei 3 colheres de chá de café instantâneo), depois deitas cuidadosamente o café no molde de cubo de gelo e deixas no congelador durante a noite. Na manhã seguinte, tira-se os cubos de café, põe-se num copo e verte-se o leite preferido. E está feito! Espero que gostem e que experimentem!